Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Nemzetszeretet, a magyar nemzet múltja és jövője magyarságismeret

Nemzetszeretet, a magyar nemzet múltja és jövője magyarságismeret

 

 

Ország és magyarság az egy.

( Tavaszi szél )

 


 

 Halott népnek halott zászlaja van.

( Magukrahagyottak )

 


 

 Most olyan a világ, hogy az ember azt hiheti: az egyszerű, szép és tiszta dolgok kivesznek belőle egészen.

( Jönnek )

 


 

 Létszámunkhoz viszonyítva teljesítményünk aránya túltesz minden más nemzet fiain! Idők során bárhová is vetett ki bennünket, magyarokat a történelem vihara: megálltuk a helyünket mindenütt. Tiszteletet szereztünk a magyar népnek, és javára szolgáltunk a befogadó országoknak. Büszkék lehetünk származásunkra, múltunkra, kultúránkra, teljesítményeinkre. De csak akkor, ha mi magunk is, életmódunkkal, cselekedeteinkkel méltónak igyekszünk lenni örökségünkhöz, hogy azt megőrizve, gazdagítva továbbadhassuk fiainknak, unokáinknak.

( Magyar örökségünk )

 


 

 Ideje, hogy a kútmérgezések, hitelrontások, áskálódások, céltalan kritizálások megszűnjenek közöttünk. Olyan betegségek ezek a magyarság testében, amelyeket ha nem vágjuk ki onnan, elöbb-utóbb halálunkat okozzák. S ennél céltalanabb és dicstelenebb módon még nem veszett el nép ezen a világon.

( Józan magyar szemmel )

 


 

 Ha kürtöm lenne, riadót fújnék rajta nappal és éjszaka. Ha kardom lenne, vérbe mártva hordoznám körül a világon. De csak a szó maradt meg a nyelvem gyökerén, s a hang, mely beleordítja ebbe a megkergült világba: SEGÍTSÉG, EMBEREK! PUSZTUL A MAGYAR!

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 

 Egy nemzet csak akkor válik valóban rabbá, ha elveszíti minden szabadságba vetett hitét. […]  Ha feladjuk ezt, nemzetünk jövendőjéhez való jussát is feladjuk.

 

( Ausztráliai magyarság,1971. április )

 


 

 Aki jómódban él, annak sok a félni valója, amikor más bajáról van szó. Míg pártolókat ű, mecénásokat a gazdagok között kell keresnünk, szövetségeseket csak ott találunk, ahol hozzánk hasonló fejek hajolnak össze gondterhelt virrasztásban.

( Józan magyar szemmel )

 


 

 

"Fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel

s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel."

 

( Wass Albert )

 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!