Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Nemzetszeretet, a magyar nemzet múltja és jövője magyarságismeret

Nemzetszeretet, a magyar nemzet múltja és jövője magyarságismeret

 

 

Ország és magyarság az egy.

( Tavaszi szél )

 


 

 Halott népnek halott zászlaja van.

( Magukrahagyottak )

 


 

 Most olyan a világ, hogy az ember azt hiheti: az egyszerű, szép és tiszta dolgok kivesznek belőle egészen.

( Jönnek )

 


 

 Létszámunkhoz viszonyítva teljesítményünk aránya túltesz minden más nemzet fiain! Idők során bárhová is vetett ki bennünket, magyarokat a történelem vihara: megálltuk a helyünket mindenütt. Tiszteletet szereztünk a magyar népnek, és javára szolgáltunk a befogadó országoknak. Büszkék lehetünk származásunkra, múltunkra, kultúránkra, teljesítményeinkre. De csak akkor, ha mi magunk is, életmódunkkal, cselekedeteinkkel méltónak igyekszünk lenni örökségünkhöz, hogy azt megőrizve, gazdagítva továbbadhassuk fiainknak, unokáinknak.

( Magyar örökségünk )

 


 

 Ideje, hogy a kútmérgezések, hitelrontások, áskálódások, céltalan kritizálások megszűnjenek közöttünk. Olyan betegségek ezek a magyarság testében, amelyeket ha nem vágjuk ki onnan, elöbb-utóbb halálunkat okozzák. S ennél céltalanabb és dicstelenebb módon még nem veszett el nép ezen a világon.

( Józan magyar szemmel )

 


 

 Ha kürtöm lenne, riadót fújnék rajta nappal és éjszaka. Ha kardom lenne, vérbe mártva hordoznám körül a világon. De csak a szó maradt meg a nyelvem gyökerén, s a hang, mely beleordítja ebbe a megkergült világba: SEGÍTSÉG, EMBEREK! PUSZTUL A MAGYAR!

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 

 Egy nemzet csak akkor válik valóban rabbá, ha elveszíti minden szabadságba vetett hitét. […]  Ha feladjuk ezt, nemzetünk jövendőjéhez való jussát is feladjuk.

 

( Ausztráliai magyarság,1971. április )

 


 

 Aki jómódban él, annak sok a félni valója, amikor más bajáról van szó. Míg pártolókat ű, mecénásokat a gazdagok között kell keresnünk, szövetségeseket csak ott találunk, ahol hozzánk hasonló fejek hajolnak össze gondterhelt virrasztásban.

( Józan magyar szemmel )

 


 

 

"Fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel

s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel."

 

( Wass Albert )

 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!