Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Istenhit, hitvallás

Istenhit, hitvallás

 

Mi valamennyien, akik a magyarság jövendő sorsáért aggódunk, kálvinisták és nem-kálvinisták egyformán, tisztában kell legyünk ma azzal, hogy nemzetünk fennmaradása szorosan összefügg egyházaink fennmaradásával. Egy tömegeket egybeolvasztó istentelen világban az Egyház kell legyen az az isteni keret, mely elsősorban lelki, másodsorban pedig szellemi értékeinket nem csupán megőrzi és átmenti az özönvízen túlra.

( Józan magyar szemmel )

 


 Olyan papokra van szüksége népünknek, akik nem

Isten kertjének kerítései alatt lapulnak, hanem szemtől-szembe állnak vele, mint ahogy a régi idők prófétái tették, akik a számukra érthetetlen üzeneteket és parancsolatokat érthető nyelven, a példaadás nyelvén, tolmácsolni tudják.

( Józan magyar szemmel )

 


 Tartsuk észben: egy Megújított Magyar Szövetségre van szükségünk a világ teremtőjével, ha élni akarunk.

( Józan magyar szemmel )

 


 Egy gyönge kőmíves, aki naponta csak öt téglát képes fölrakni a falra, még mindig ezerszer értékesebb tagja a magyar közösségnek, mint az olyan őrtálló vitéz, aki elalszik a gondjára bízott bástyafalon.

( Józan magyar szemmel )

 


 A Jóisten vezeti azokat, akik jó célért küzdenek.

( Eliza )

 


 Amíg Isten van, remélni lehet.

( Zsoltár a trombitaszó )

 


 Isten békességre teremtette az embert és nem háborúságra.

( Magyar pólus )

 


 A világon mindég az igazság győz, s a ravaszság elpusztul. […] Isten világa, ha lassan is, de Isten világossága felé halad, s ha mi már nem is éljük meg az igazságtétel idejét, azzal a tudattal hajtjuk fejünket nyugalomra, hogy megtettük a magunkét a szebb jövendő kivívásában.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 A kereszténység nem védhető, s nem menthető, még csak nem is terjeszthető karddal. Sem tankokkal, sem repülőgépekkel. Csak lélekkel.

( Magukrahagyottak )

 


 Csönd volt körülöttünk, szép, Istentudó csönd…

( Hagyaték )


 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!