Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Istenhit, hitvallás

Istenhit, hitvallás

 

Mi valamennyien, akik a magyarság jövendő sorsáért aggódunk, kálvinisták és nem-kálvinisták egyformán, tisztában kell legyünk ma azzal, hogy nemzetünk fennmaradása szorosan összefügg egyházaink fennmaradásával. Egy tömegeket egybeolvasztó istentelen világban az Egyház kell legyen az az isteni keret, mely elsősorban lelki, másodsorban pedig szellemi értékeinket nem csupán megőrzi és átmenti az özönvízen túlra.

( Józan magyar szemmel )

 


 Olyan papokra van szüksége népünknek, akik nem

Isten kertjének kerítései alatt lapulnak, hanem szemtől-szembe állnak vele, mint ahogy a régi idők prófétái tették, akik a számukra érthetetlen üzeneteket és parancsolatokat érthető nyelven, a példaadás nyelvén, tolmácsolni tudják.

( Józan magyar szemmel )

 


 Tartsuk észben: egy Megújított Magyar Szövetségre van szükségünk a világ teremtőjével, ha élni akarunk.

( Józan magyar szemmel )

 


 Egy gyönge kőmíves, aki naponta csak öt téglát képes fölrakni a falra, még mindig ezerszer értékesebb tagja a magyar közösségnek, mint az olyan őrtálló vitéz, aki elalszik a gondjára bízott bástyafalon.

( Józan magyar szemmel )

 


 A Jóisten vezeti azokat, akik jó célért küzdenek.

( Eliza )

 


 Amíg Isten van, remélni lehet.

( Zsoltár a trombitaszó )

 


 Isten békességre teremtette az embert és nem háborúságra.

( Magyar pólus )

 


 A világon mindég az igazság győz, s a ravaszság elpusztul. […] Isten világa, ha lassan is, de Isten világossága felé halad, s ha mi már nem is éljük meg az igazságtétel idejét, azzal a tudattal hajtjuk fejünket nyugalomra, hogy megtettük a magunkét a szebb jövendő kivívásában.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 A kereszténység nem védhető, s nem menthető, még csak nem is terjeszthető karddal. Sem tankokkal, sem repülőgépekkel. Csak lélekkel.

( Magukrahagyottak )

 


 Csönd volt körülöttünk, szép, Istentudó csönd…

( Hagyaték )


 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!