Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Istenhit, hitvallás

Istenhit, hitvallás

 

Mi valamennyien, akik a magyarság jövendő sorsáért aggódunk, kálvinisták és nem-kálvinisták egyformán, tisztában kell legyünk ma azzal, hogy nemzetünk fennmaradása szorosan összefügg egyházaink fennmaradásával. Egy tömegeket egybeolvasztó istentelen világban az Egyház kell legyen az az isteni keret, mely elsősorban lelki, másodsorban pedig szellemi értékeinket nem csupán megőrzi és átmenti az özönvízen túlra.

( Józan magyar szemmel )

 


 Olyan papokra van szüksége népünknek, akik nem

Isten kertjének kerítései alatt lapulnak, hanem szemtől-szembe állnak vele, mint ahogy a régi idők prófétái tették, akik a számukra érthetetlen üzeneteket és parancsolatokat érthető nyelven, a példaadás nyelvén, tolmácsolni tudják.

( Józan magyar szemmel )

 


 Tartsuk észben: egy Megújított Magyar Szövetségre van szükségünk a világ teremtőjével, ha élni akarunk.

( Józan magyar szemmel )

 


 Egy gyönge kőmíves, aki naponta csak öt téglát képes fölrakni a falra, még mindig ezerszer értékesebb tagja a magyar közösségnek, mint az olyan őrtálló vitéz, aki elalszik a gondjára bízott bástyafalon.

( Józan magyar szemmel )

 


 A Jóisten vezeti azokat, akik jó célért küzdenek.

( Eliza )

 


 Amíg Isten van, remélni lehet.

( Zsoltár a trombitaszó )

 


 Isten békességre teremtette az embert és nem háborúságra.

( Magyar pólus )

 


 A világon mindég az igazság győz, s a ravaszság elpusztul. […] Isten világa, ha lassan is, de Isten világossága felé halad, s ha mi már nem is éljük meg az igazságtétel idejét, azzal a tudattal hajtjuk fejünket nyugalomra, hogy megtettük a magunkét a szebb jövendő kivívásában.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 A kereszténység nem védhető, s nem menthető, még csak nem is terjeszthető karddal. Sem tankokkal, sem repülőgépekkel. Csak lélekkel.

( Magukrahagyottak )

 


 Csönd volt körülöttünk, szép, Istentudó csönd…

( Hagyaték )


 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!