Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Életfilozófia, erkölcsi értékek

Életfilozófia, erkölcsi értékek

 

 

Ne verjétek a melleteket hangos szóval dicsekedve, hogy kik vagytok, s mik vagytok, mert magatokban semmik sem vagytok. Tetteitek tegyenek tanúságot rólatok, nap-nap után. Magyarnak teremtett benneteket az Úr, s ennél fogva csak magyarságotokban s magyarságotokon, belül lettetek azok, akiknek az Úristen megtervezett benneteket egyenként és külön-külön. […] Aki közületek embernek nem jó, az magyarnak is csak alávaló lehet.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 Jó tudni azt, hogy szeretik az embert. Hogy hiányozni fogunk valakinek.

( Magukrahagyottak )

 


Igazságot hangoztatni, hirdetni és világgá kürtölni nem csupán szabad, de kötelesség.

( Magyar örökségünk )

 


Az igazság olyan , mint a napfény. Sem köd, sem füst, sem felleg nem képes örökre rejtve tartani. Minden homályon és minden sötétségen keresztülcsillan egyszer, ha ideje eljő.

( Magyar pólus )

 


Az ember nem hazudhat örökké, mert megbetegszik tőle.

( Elvásik a veres csillag )

 


Szótlanul hordozzuk vállunkon a sorsot, amit a történelem  szeszélye, mely ott messze készült, reánk rakott. Magyar voltunkon nem lelkesülünk, nem is félünk tőle. Csak hordjuk magunkban becsülettel s csöndben.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


A Világ anyja a Természet s a természetben az ember nem egyéb, mint egy kis pajkos tréfa. Vigyázz tehát, hogy vidám tréfa maradj. Mert a gonosz tréfábol tövis nő csupán, mely véresre sebez Téged s elcsúfítja a világot.

( Költő és a macska )

 


Minden azon múlik, hogyan nézzük azt az ezerarcú, ezeralakú furcsa valamit, amit emberi életnek nevezünk.

( Karácsonyi üzenetek )

 


A világ széles, a világ szabad, a világon van hely elég mindenkinek, csak persze, ha valaki mindig otthon ül, akkor sohasem találja meg a helyét benne.

( Farkasverem )

 


Ne ítélkezzetek egymás fölött, de legyetek mindenben igazságszeretők, Egymás irányában türelmesek és háládatosak. Gondolataitokban tisztességesek, cselekedeteitekben becsületesek, s minden dolgotokban tökéletesek.

( Magyar pólus )


 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!