Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Életfilozófia, erkölcsi értékek

Életfilozófia, erkölcsi értékek

 

 

Ne verjétek a melleteket hangos szóval dicsekedve, hogy kik vagytok, s mik vagytok, mert magatokban semmik sem vagytok. Tetteitek tegyenek tanúságot rólatok, nap-nap után. Magyarnak teremtett benneteket az Úr, s ennél fogva csak magyarságotokban s magyarságotokon, belül lettetek azok, akiknek az Úristen megtervezett benneteket egyenként és külön-külön. […] Aki közületek embernek nem jó, az magyarnak is csak alávaló lehet.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


 Jó tudni azt, hogy szeretik az embert. Hogy hiányozni fogunk valakinek.

( Magukrahagyottak )

 


Igazságot hangoztatni, hirdetni és világgá kürtölni nem csupán szabad, de kötelesség.

( Magyar örökségünk )

 


Az igazság olyan , mint a napfény. Sem köd, sem füst, sem felleg nem képes örökre rejtve tartani. Minden homályon és minden sötétségen keresztülcsillan egyszer, ha ideje eljő.

( Magyar pólus )

 


Az ember nem hazudhat örökké, mert megbetegszik tőle.

( Elvásik a veres csillag )

 


Szótlanul hordozzuk vállunkon a sorsot, amit a történelem  szeszélye, mely ott messze készült, reánk rakott. Magyar voltunkon nem lelkesülünk, nem is félünk tőle. Csak hordjuk magunkban becsülettel s csöndben.

( Zsoltár és trombitaszó )

 


A Világ anyja a Természet s a természetben az ember nem egyéb, mint egy kis pajkos tréfa. Vigyázz tehát, hogy vidám tréfa maradj. Mert a gonosz tréfábol tövis nő csupán, mely véresre sebez Téged s elcsúfítja a világot.

( Költő és a macska )

 


Minden azon múlik, hogyan nézzük azt az ezerarcú, ezeralakú furcsa valamit, amit emberi életnek nevezünk.

( Karácsonyi üzenetek )

 


A világ széles, a világ szabad, a világon van hely elég mindenkinek, csak persze, ha valaki mindig otthon ül, akkor sohasem találja meg a helyét benne.

( Farkasverem )

 


Ne ítélkezzetek egymás fölött, de legyetek mindenben igazságszeretők, Egymás irányában türelmesek és háládatosak. Gondolataitokban tisztességesek, cselekedeteitekben becsületesek, s minden dolgotokban tökéletesek.

( Magyar pólus )


 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!