Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Béke, békesség, háború, viszály

Béke, békesség, háború, viszály

 

 

Békesség a legszebb dolog a világon. Békesség az Isten. Békesség az emberi élet legszebb tulajdonsága.

( A kastély árnykában )

 

 És a cél ugyebár egyszerű: hogy békességben, s igazságban éljünk mindannyian egy födél alatt. Kiket egyformán ver a zivatar, egyformán süssön azokra a Nap is.

( Magyar örökségünk )

 

Az emberi világ olyan mint egy hatalmas színjáték, amit láthatatlan rendező keze irányít. Ha a szereplők rosszul játszanak el egy jelenetet, újra eljátszatja velök. Újra és újra. Amíg meg nem tanulják jól a szerepet. Vagyis azt, hogy az igazságnak győzedelmeskednie kell a gonoszság fölött és ahol nem így történik ott hibáztak a színésznek, és újra kell kezdeni a darabot. Újra és újra. Elrontották a világot az első háborúval és még jobban elrontották a békével, ami utána jött. Most aztán újra kell játsszák a háborút, mondta nagyapa, s addig fogják játszani ezt a nyomorúságot a népek újra meg újra míg meg nem tanulják az igazságos békét.

( Magukrahagyottak )


 

 Senki sem harcol ma a kereszténységért, a háborúk mindég egyéb okok miatt vannak.

( Magukrahagyottak ) 


 

A békesség dolgát külön-külön minden ember a maga lelkében kell elrendeznie, kipusztítván onnan az irigységet, a gyűlöletet, az önzést és megnyitván azt a szeretet számára. Mert nem az az igazi békesség, amit a zöld asztalok mellett papírosra írnak, hanem ami az emberiség lelkéből árad, külön-külön minden ember lelkéből a  maga békessége s ez a sok kis békesség összeforván meghozza az áldást a világra.

( Valaki tévedett )

 

Nem lehet soha igazuk azoknak, akik a békét csinálják. Mert a békét nem lehet csinálni. Az van, s azt csupán megtalálni lehet.

( Farkasverem )

 

 

Ahol a bűnösök háborúznak, ott mindig a gonoszabbik győz és a kevésbé gonosznak megadja Isten a módot, hogy a legyőzetés megaláztatásában és szenvedéseiben közelebb kerüljön az igazsághoz és megtalálja az egyenes és tiszta utat, amelyik a békességhez vezet. Amit a pap mondott: hogy Istennek szeme az elnyomottakon vagyon és amit nem mondott a pap: hogy az igazságot a békét és a megértést mindig csak azok keresik a Földön, akiket legyőzetek és eltapostak.

( Adjátok vissza a hegyeimet )

 

  A szerződések csak arra valók, hogy megfékezzék a gyöngéket, de a hatalmasok akkor léphessék át, amikor nekik jólesik.

 

(Adjátok vissza a hegyeimet )

 

 

 

 

 

 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!