Írj Nekem!

 

Magyar nevek

 

Mondák könyve

 

Gyógynövények

Hazafias versek

 

Gyógybor

GYÓGYBOR SZÍVBETEGEKNEK

Dr. Gottfried Hertzka „így gyógyít Isten" {A bingeni Szent Hildegard tudománya mint új természetes gyógymód) című könyvecskéjében, amely a svájci Christiana Verlag Stein am Rhein gondozásában jelent meg és amelynek egyetlen keresztény házból sem szabad hiányoznia, többek között volt egy nagyszerű receptje szívbetegek részére. Ez a recept rendkívül eredményesnek bizonyult.

Hildegard von Bingen apátnő 800 évvel ezelőtt élt, 1098-tól 1179-ig, tehát 81 éves korában halt meg. Mint úgynevezett misztikus személynek, a legteljesebb ébrenlétben is látomásai voltak. Ahogy életművének a végén nyomatékosan megerősíti és kifejti, az összes írása, minden, amit papírra vetett, kizárólag ezekből az égi képekből és szavakból származik. Az isteni kinyilatkoztatás nyomán nevezte meg a felsorolt betegségeket és az orvosságokat.

III. Jenő pápa megvizsgáltatta a bingeni főnökasszony látnoki tehetségét és karizmati­kus képességeit hivatalosan elismerte. A modern orvostudomány most, 800 év elteltével ugyancsak igazolja az apátnő orvosi ismereteit.

Dr. Hertzka, aki a Bodeni-tó melletti Konstanz városban él, és a természetes

74


gyógymódok híve, „így gyógyít Isten" című könyvecskéjében közzé tesz néhányat Szent Hildegard receptjei közül.

A szívbetegeknek való gyógybor jó eredményeket hozott szívgyöngeség, szívpana­szok esetén, és mint dr. Hertzka kifejti, nagy teret tölt be mindennapi orvosi gyakorlatában. Jómagam is már többször adtam tovább ezt a receptet és az eredmény meglepően jó volt. Még angina pectorisnál is érezhető javulást eredményezett.

A GYÓGYBOR RECEPTJE

10 friss petrezselyem zöldjét teszünk egy liter jó borba, hozzáadunk 1 -2 evőkanál tiszta borecetet. Tíz percig kis lángon főzzük. (Vigyázat, habzik!) Utána hozzáadunk 300 gramm valódi mézet és még négy percig főzzük. A forró bort leszűrjük és azon forrón palackokba töltjük, amiket előzőleg erős alkohollal kiöblítettünk. Jól zárjuk le az üvegeket! Az üledék, amely képződik, nem árt és a borral együtt nyugodtan elfogyasztható. - Ehhez én annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mindenki maga döntse el, belefőzi-e a mézet vagy nem.

Dr. Hertzka véleménye az, hogy „Mindegy, vörös vagy fehér bort hasznáíunk-e. Csak jó legyen... És be kell tartani a sorrendet: a mézet csak azután tegyük bele, miután egyszer már felforraltuk, és így főzzük tovább. Ne féljünk a főzéstől! Csak főzzük nyugodtan a petrezselymes mézes gyógyborunkat!"

A továbbiakban dr. Hertzka így folytatja: „Ha érzed a szívedet, végy be belőle egy, két vagy három, esetleg még több kanállal és megszűnik (az időjárás vagy izgalom okozta) szívszúrás. Ne légy kishitű és aggályoskodó, mert a gyógyborral nem árthatsz. De nemcsak a szív enyhe jelzőfájdalmai, hanem valódi szívgyengeség és igazi szívpanaszok esetén is segít a gyógybor, sőt talán meg is gyógyít."

1980. január 21-én Salzburg tartományból kaptam levelet egy asszonytól, aki azt írta: „Tudatom Önnel, hogy használni kezdtem a szívbetegeknek való gyógybort és csodálatos eredményeket értem el. Tíz évvel ezelőtt operáltak. Azt mondták, hogy gyenge a szívem és ennek következtében mindig fájni fog. És ezen nem tudnak változtatni. Ez azt jelentette, hogy bele kell törődnöm a sorsomba. Ám hála a gyógybornak, panaszaim kéthónapos szedése után megszűntek. Azóta nem érzem gyöngének magam."

 

Ki vagyok én?

 

 Munkáim:

Társoldalak:

 

 

 

 Véren vett ország...

 

 

 

*-*

 

Ki vagyok én?

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hányan is voltatok?
Indulás: 2007-05-20
 
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!